Acasă Lifestyle Retete culinare Rețetă de miel la cuptor

Rețetă de miel la cuptor

0
Rețetă de miel la cuptor

Friptură de miel cu usturoi, cimbru și vin alb – miel la cuptor.

Ingrediente miel la cuptor

cca. 1,5-2 kg carne de miel (pulpă, coaste etc)

Marinadă:

2 lingurițe sare

½ linguriță piper negru proaspăt măcinat

1 linguriță cu vârf boia dulce (paprika)

zeama de la ½ de lămâie

2 linguri de ulei

3-4 căței de usturoi feliați subțire

1 linguriță fulgi deshidratați de ceapă (sau 1 ceapă mică tocată)

1 lingură fulgi deshidratați de morcov (sau 1 morcov mic tocat în cubulețe)

sau mix de legume uscate de casă

În plus:

1 căpățână de usturoi

1 ceapă

ierburi aromatice proaspete sau uscate: cimbru și rozmarin

250 ml vin alb sec (sau apă)

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.