Acasă Stiri Diverse Rețetă de chifteluțe cu ceapă marinată și maioneză

Rețetă de chifteluțe cu ceapă marinată și maioneză

0
Rețetă de chifteluțe cu ceapă marinată și maioneză

Ingrediente pentru chifteluțe cu ceapă marinată și maioneză

cca. 24 de chifteluțe mici tip aperitiv (gata prăjite și răcite)

Sos de maioneză:

Maioneză din 1 gălbenuș proaspăt, 1 linguriță de muștar simplu, 70 ml de ulei, sare, piper măcinat

100 g smântână groasă acrișoară (cu 20-24% grăsime) sau iaurt grecesc cu 10%

sare, piper negru proaspăt măcinat

Ceapa marinată

1 ceapă roșie mare sau 2 mai mici

sare

2 lingurițe de oțet simplu de masă (alb)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.