Acasă Lifestyle Retete culinare Rețetă de Fornetti cu gem

Rețetă de Fornetti cu gem

0
Rețetă de Fornetti cu gem

Ingrediente pentru Fornetti cu Gem

Aluat foietaj1 buc.

Gem de căpşune100-150 g

Ouă1 buc.

Descriere

Absolut delicioase și rapid de gătit!

 

Etapele de gătit

pas 1. Se decongelează aluatul și se taie după preferință și mărimea dorită.

 

pas 2. Adaugăm gem (care vă place).

 

pas 3. Aranjăm altă fâșie de aluat deasupra, trecută cu o formă specială sau puteți să o crestați cu ajutorul unui cuțit.

 

pas 4. Se unge cu ou bătut și se dau la cuptorul preîncălzit până se rumenesc frumos. La cât de repede se pregătesc, la fel de repede și se mănâncă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.