Acasă Lifestyle Retete culinare Rețetă de gogoși pufoase

Rețetă de gogoși pufoase

0
Rețetă de gogoși pufoase

Cea mai bună rețetă pentru gogoși pufoase.

Ingrediente

250ml lapte călduț

25g drojdie proaspătă

1 lingura și jumătate de ulei de floarea soarelui

1 plic zahăr vanilat

2 gălbenușuri

420g făină

ulei pentru prăjit

Mod de preparare

Se dizolvă drojdia în laptele călduț, punem uleiul, gălbenușurile și zahărul vanilat, amestecăm totul cu o lingură de lemn

Făină se adaugă treptată se frământă aluatul până devine neted și elastic și se lasă la dospit 1h, acoperiți vasul cu un șervețel curat de bucătărie

După ce aluatul a dospit frumos îl întindem cu sucitorul, aluatul trebuie să aibă o grosime de 1cm.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.