Acasă Lifestyle Retete culinare Rețetă de Lasagne bolognese

Rețetă de Lasagne bolognese

0
Rețetă de Lasagne bolognese

Ingrediente Lasagne bolognese

Pentru sosul bechamel:

1 l lapte

100 g unt

100 g faina

sare, piper alb

optional putina nucsoara rasa

Pentru ragu bolognese:

350 g carne de vita mai grasa (pulpa, spata, flanc)

150 g pancetta (piept de porc)

1 morcov

1 ceapa

1-2 tije de telina

2-3 rosii mari de gradina (daca e vara) si 200 ml suc de rosii mai gros (passata sau rosii la borcan) sau 400 ml passat sau rosii la conserva

2-3 linguri de ulei de masline

50 g unt

100 ml vin alb sec

1 L supa de carne sau de legume (sau apa fierbinte)

sare

piper

Pentru montare lasagna:

500 g foi lasagna uscate (care nu necesita prefierbere)

250 g parmezan ras fin

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.