Acasă Lifestyle Retete culinare Rețetă doradă la cuptor

Rețetă doradă la cuptor

0
Rețetă doradă la cuptor

Dorada proaspata se gaseste in multe supermarketuri, expusa pe fulgi de gheata sau gata ambalata in caserole.

Ingrediente

1 dorada de cca. 400 g

1 lingura ulei de masline

sare, piper negru macinat

cateva felii de lamaie

2-3 frunze de busuioc proaspat (sau putin busuioc uscat)

2 catei de usturoi feliati subtire

In plus:

salata pentru garnitura

Feliaza o jumatate de lamaie, curata 2 catei de usturoi si feliazai si pe ei. Am rupt cateva frunze de busuioc din ghiveci. Am stropit interiorul doradei cu putin ulei de masline si am umplut cavitatea cu 3 jumatati de felie de lamaie, 2 frunze de busuioc si cateva felii de usturoi. Ce aroma placuta are combinatia aceasta! Am ales-o tocmai pentru ca e mediteraneeana, toate aceste elemente regasindu-se si in zona de provenienta a pestelui.

Am pus 3 felii de lamaie si deasupra si cateva feliute de usturoi. Am stropit pestele si la exterior cu ulei de masline.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.