Acasă Lifestyle Retete culinare Rețetă pentru ciorba rădăuțeană

Rețetă pentru ciorba rădăuțeană

0
Rețetă pentru ciorba rădăuțeană

Ingrediente ciorbă rădăuțeană

1 pui intreg de cca. 1,2 – 1,5 kg (sau piese cu piele si os)

4 morcovi

2 radacini de patrunjel

2 radacini de pastarnac

1 telina mica

1-2 cepe

1 ardei sau gogosar

3-4 lingurite sare (puneti 3 si mai vedeti)

1 lingurita piper boabe

Pentru dres:

4-5 galbenusuri foarte proaspete

500 g smantana fermentata cu min 20% grasime

50 g faina (2 linguri bune)

In plus:

4-6 catei de usturoi zdrobiti fin de tot (in mojar sau cu latul cutitului)

otet dupa gust (se poate pune si direct in farfurie)

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.