Acasă Lifestyle Retete culinare Rețetă prăjitură cu buzunare

Rețetă prăjitură cu buzunare

0
Rețetă prăjitură cu buzunare

Ingrediente prăjitură cu buzunare

Blat : 300 gr făină, 4 ouă, 125 ml ulei, 200 gr zahăr, 30 gr cacao, 250 ml lapte, o linguriţă praf de copt, o fiolă esenţă de vanilie, un praf de sare.

Ingrediente pentru budinca de vanilie : două plicuri praf de budincă de vanilie, 750 ml suc de portocale fără acid, 50gr zahăr.

Ingrediente pentru glazură : Un plic cu budincă de ciocolată si 100g ciocolată cu lapte

 

Mod de preparare :Prepararea aluatului .Se cerne făina împreună cu cacaua, se adaugă praful de copt, zahărul , sarea , esenţa de vanilie, ouăle bătute, laptele şi uleiul. Se amestecă foarte bine ingredientele până obţinem o compoziţie omogenă, fără cocoloaşe. Compozitia obtinuta se pune intr-o tava de 20/30 cm,tapetată cu hârtie de copt si se da la copt in cuptorul preîncălzit la 160 grade pentru circa 35-40 de minute . După ce este copt se scoate blatul din cuptor si se lasa să se răcească.

Se formează buzunarele prăjiturii, se poate folosii o ustensilă de scos cotorul merelor, sau o teavă mai mică . Folosind aceste ustensile veti scoate doapte din prăjitură, iar golurile rămase se vor fi umplute cu budinca de portocale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.